Finalment, la mocio que vam presentar el grup d’ICV-EUiA al Ple de setembre per crear a Rubi un Consell Ciutada que organitzi la proxima Festa Major no es va aprovar. Vam comptar amb el suport de tota la oposicio (PP, CiU i Alternativa Ciutadana), pero amb el vot en contra dels dos partits del govern (PSC i ERC).
El vot en contra dels socialistes demostra un cop mes que per a ells, la participacio a la Festa Major es nomes assistir als actes. No saben veure mes enlla. I per a ells les entitats, com ja deia en el meu article a la revista La Ciutat del setembre, “són uns apèndixs, necessaris, però menystinguts”. Es una llastima haver-ho de dir, pero aquesta actitud per part del PSC de Rubi ja no ens sorpren. Portem 4 anys patint-la.
Pero el NO d’ERC a la mocio es absolutament INJUSTIFICABLE. Hi he donat voltes, de debo, per provar d’entendre com poden haver rebutjat una mocio que, en condicions normals hauriem d’haver presentat conjuntament. Nomes arribo a una conclusio: han venut l’anima al diable, o el que es el mateix, han venut l’ideari per un pacte de govern.

(disculpeu per la falta d'accents. El teclat s'ha declarat en vaga i no me'n deixa posar ni un)