Al Ple d'octubre el grup municipal d'ICV-EUiA vam presentar una nova moció per a garantir que els canvis en la mobilitat a l'entrada de Rubí des de Sant Cugat que suposarà el nou IKEA no afectin el traçat previst del Camí Verd del Vallès al nostre municipi. En aquella zona, i tal i com vam aprovar també per Ple el maig passat, el Camí Verd ha d'anar paral.lel a la riera dels Alous. Tots coincidim que amb la construcció d'un centre IKEA allà mateix caldrà ampliar la capacitat de trànsit de cotxes en aquella zona. Si no, ens trobarem que no podrem sortir de Rubí, ni entrar-hi, per aquell costat... però cal fer-ho bé, i no malmetre un dels projectes més interessants de mobilitat sostenible que tenim plantejats a la comarca i a la ciutat: la via verda que ens ha de permetre anar a peu, o en patins, o en bicicleta, des de les estacions de Ferrocarrils i Renfe de Rubí i fins a Sabadell, passant per Cerdanyola i la Universtitat Autònoma.
Ens hem d'alegrar: la moció es va aprovar per unanimitat. Un pas més, doncs, per a garantir el futur (esperem que proper) Camí Verd del Vallès.

1 comentarios:

Jesús Hernández ha dit...

Com a cerdanyolenc i usuari puntual del camí verd que tant ens va aconseguir, cel·lebro que novament ICV-EUiA, en aquest cas a Rubí, sigui la força política que vetlla per l'integritat del traçat del camí.