Ho hem deixat claríssim: des d'ara i fins l'estiu batallarem perquè es faci, d'una vegada per totes, el balanç rigurós i públic de les mesure anti-crisi aprovades l'estiu passat a Rubí. I batallarem encara més, si és que es pot, perquè tot seguit vingui el debat de les noves mesures anti-crisi a aplicar el que queda d'any i durant l'any vinent.
Ja anem mig any tard a fer això. L'equip de govern hauria d'haver valorat l'aplicació de les mesures acordades l'any passat a finals de 2009, i obrir aleshores el debat de mesures actualitzades per a aquest any. Però com ja va passar l'any passat, els hem de perseguir i d'empènyer perquè actuin, en aquest tema.

Ho tornarem a fer. No ens fa cap vergonya agafar el lideratge en aquesta batalla, que entenem que és la prioritària per a la ciutadania de Rubí. Però després que no ens acusin de "posar-nos medalles" quan, d'aquí a uns mesos, els haguem de tornar a recordar qui els va haver d'estar empenyent i emprenyant fins que finalment van aprovar un nou paquet de mesures per incentivar l'ocupació i pal.liar els efectes de la crisi entre qui més ho necessita.

en seguirem parlant...