després del Ple de dijous passat, en què PSC, PP, CiU i ERC van aprovar de nou el Conveni Urbanístic que requalifica els terrenys de les actuals plantes de Ficosa i tot el seu entorn, l'alcaldessa va convocar una Roda de Premsa (divendres) per a fer veure que si es mantenen els llocs de treball de Ficosa a Rubí és gràcies a ella. I va intentar que avalessin aquesta teoria tant els seus socis de govern (ERC) com el PP i CiU i també els sindicats presents als comitès d'empresa de les dues plantes de Ficosa (Comissions Obreres, l'UGT i la CGT)

No penso argumentar-vos la meva opinió sobre aquesta intenció de l'alcaldessa. Només em remetré als fets. I a més, explicats per Ràdio Rubí, poc sospitosa d'anar contra l'equip de govern:
* ni PP ni CiU no van voler acudir a la Roda de Premsa. (podeu veure l'explicació al respecte de CiU en aquest link: http://www.radiorubi.fm/radiorubi/noticies/detall.php?apartat=&noticia=2744 )
* dels sindicats que representen el treballadors i treballadores de Ficosa només hi va anar un, a la Roda de Premsa: la CGT. http://www.radiorubi.fm/radiorubi/noticies/detall.php?apartat=&noticia=2742

us recomano que escolteu especialment els arguments donats pels representants de Comissions i de l'UGT sobre la seva no assistència a la roda de premsa. Tota una lliçó de què vol dir la no injerència d'un àmbit (el laboral) en l'altre (l'urbanístic) en un tema tan complex com aquest conveni.

crec que la resposta a la pregunta que dóna títol a aquesta entrada del bloc es dedueix fàcilment...


1 comentarios:

Anònim ha dit...

La solució a Ficosa es podria qualificar entre dolenta o, com a molt, la menys dolenta. La foto ja em sembla un excés.