Milers de ciutadans i ciutadanes de Rubí van passejar dissabte per l’Ecofesta, la fira d’activitats i productes relacionats amb l’ecologia i la sostenibilitat que la gent d'Iniciativa per Catalunya Verds a Rubí organitzem, des de fa 3 anys, a l'entorn del Dia de la Terra.
Aquest any l’Ecofesta s'ha traslladat a la plaça de la Nova Estació (davant l’estació dels Ferrocarrils), per poder créixer en espai i en nombre de participants. I la veritat és que ha estat un encert. Hi han participat 24 entitats i empreses (l'any passat eren 15) i hi ha hagut molts més visitants.

Només puc dir que estem molt satisfets i que la feina i l'esforç ha valgut la pena. 
Per a nosaltres aquest creixement any a any de l'Ecofesta demostra que no ens equivocàvem, quan fa 3 anys vam apostar per crear aquesta fira a la ciutat. És evident que el sector productiu mediambiental i a l’entorn de la sostenibilitat està creixent, tant en oferta com en demanda a Rubí, i necessiten que s’aposti per ells i que se’ls potenciï. Per això seguirem insistint que aquesta és un àrea de futur, estratègica per a crear noves oportunitats de feina, també a Rubí, i que cal facilitar-los la feina i la difusió... la llàstima és que aquesta tasca no l'estigui fent l'ajuntament, i l’haguem de fer ICV des de l’oposició i amb els nostres propis diners.