Llegeixo al diari El País del diumenge 1 de juliol el següent titular: “Bustos vacía de competencias el pleno municipal con ayuda del PP”. La notícia explica que l’alcalde de Sabadell, després de perdre la majoria absoluta, ha decidit que temes tant importants com poden ser contractacions d’obres i serveis, personal, expropiacions o les subvencions a les entitats ja no s’aprovaran en el Ple Municipal, sinó a la Junta de Govern local.

Un cop més es confirma: els socialistes de Rubí són una còpia burda i cutre de "l'Estil Bustos". A Rubí, PSC (i els seus socis d'ERC) també han aprovat buidar de competències el Ple Municipal. A partir d'ara les contractacions, concessions, compres i vendes que suposin més del 10% del Pressupost Municipal (o sigui, les més importants), s'aprovaran en Junta de Govern i no al Ple.

Espero que la prepotència de tuf socialista (altrament dita "estil Bustos") no duri gaire més, a Rubí, perquè a més, en aquestes latituds, sembla que arriba augmentada i encara més cutre.

Cordeu-vos ben fort el cinturó que la cursa ja comença...

6 comentarios:

Anònim ha dit...

Hola Marta, en el meu blog he fet una reflexió sobre el mateix tema. Tens tota la raó sobre el tuf, la prepotència i moltes altres coses que podriem dir sobre el PSC.
En fi, que ens tocarà aguantar i anar ben "armats".

Mireia Sabartés Roigé ha dit...

Mmmm, perfumem Rubí?

Carles Rodríguez ha dit...

L'alcalde de Viladecavalls vol fer el mateix, aquí ja tenim un estil potser pitjor que el Bustos. És l'estil Homs, i és conver.

Jesús Hernández ha dit...

Com dic en el bloc del Carlos, el que crec que el PSC no s'espera a Rubí, és tenir un grup a l'oposició tan combatiu com el vostre!

El que us toca es fer-ho públic, i deixar ben clar quins són els plans partidistes que el PSC té a la vostra ciutat.

Serà difícil, però amb la energia i capacitat que teniu a Rubí, segur que ho aconseguiu.

Zímon ha dit...

Has preguntat a l'Arés d'ERC què en pensava d'aquesta "bustada"? Tot i les diferències entre vosaltres, sempre he pensat que compartíeu un "saber fer", i fins i i tot ella mateixa va penjar al seu bloc un decàleg del bon polític. Segur que entra en raons, i deixa al psc de banda. Si dius que ja ho ha aprovat, per què?, que ho desaprovi -moció i tornem a ser-hi.
I ànims amb aquesta responsabilitat. A mi també em pesaria massa.

Mireia Sabartés Roigé ha dit...

Una recomanació:
http://taradellbloc.blogspot.com/
Mola, oi? Agafem el model?