Aquest ha estat el lema que hem triat la gent d’ICV a Rubí per a la inauguració del nou local del partit. Té un motiu físic evident, perquè respecte el local anterior, ens hem trasllat una illa i mitja de cases més amunt. Però també hi ha un motiu intangible, però no menys important. Per a la gent d’Iniciativa a Rubí aquest canvi de local arriba després d’un any d’haver fet renovació (tant al grup municipal com al partit) i d’haver revisat i reforçat els nostres objectius polítics per als pròxims anys. I aquest lema, fem política més amunt, respon a bona part d’aquestes fites que ens hem fixat com a organització. Perquè volem anar més enllà en els nostres plantejos i propostes per a millorar la ciutat; volem apuntar alt per donar resposta a les necessitats i desitjos dels rubinencs i rubinenques; volem fer un pas endavant, també, com a organització, i créixer en adherits i adherides i amics i amigues i, com a resultat de tot plegat, també creiem que podem anar més amunt en els resultats electorals a les municipals del 2011.
Però tot plegat ho volem fer més tocant de peus a terra que mai. I per a això us necessitem a tots i totes: aportant-nos les vostres idees i preocupacions i traslladant-nos també les vostres crítiques, perquè tots som humans, i dels errors que se n’aprèn.
Com sempre us oferim la nostra gent i les nostres ganes de fer feina profitosa per la ciutat. Ara, a més, us oferim també el nostre local. Us hi esperem.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Hi,

I'm seeking help for the children of Haiti.

I'm at this site for a non-profit organization in which the main focus is to
building oppurtunities for the children in haiti. If anyone here wants to donate then do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide children in Haiti books and teach them.

Yes, they're a real cause.

I greatly appreciate anyone's help