ho comentava al seu blog fa uns dies el meu company de grup Jordi Barbudo ... ja s'ha confirmat. De fet, fa dos dies ens ho explicaven oficialment als grups municipals de la oposició. Aquest any el Carnaval a Rubí serà retallat. I per on retallen? doncs per l'activitat on participaven les entitats i els grups organitzats: la rua i concurs de comparses del dissabte a la tarda. El motiu, diuen, és que sempre fa fred o plou el dissabte de Carnaval (gran argument) i que la majoria de participants són infants i joves i troben més adequat per a ells l'horari de matí i que no hagin de competir. El que no diuen és que era l'únic moment del Carnaval en què es detectava una mica de crítica política o social en algunes comparses ...
No negarem que els darrers anys la rua i el concurs havien quedat deslluïts... però no coincidim que la solució sigui eliminar-los, sinó potenciar-los per a millorar-los. Però bé, ja sabem que la nostra idea de participació i de festes populars no sol ser molt coincident amb els socialistes que ens han tocat aquí a Rubí.

jo, sigui com sigui, em penso disfressar i desfilar en cercavila pel centre de Rubí el dissabte 2 de febrer. Ni que siguem 4 gats... però miolarem a gust.