primer de tot, disculpes. He tornat a tenir una temporada força atabalada i, com sempre, el primer que ha patit la meva falta de dedicació (a banda de la meva parella) ha estat el bloc.

Els meus companys regidors d'ICV Jordi i Carles ja us han mantingut al corrent que vam presentar al.legacions (jo crec que molt positives interessants) a les Ordenances Municipals, i que no se n'ha acceptat NI UNA. També hem mirat a fons la proposta de Pressupostos Municipals que l'equip de govern de Rubí (PSC i ERC) ha fet per a l'any 2008, i no ens ha convençut gens ni mica. I a més hem estat batallant, fins a l'últim moment, per evitar que es construeixi sobre el Parc de la Pau i la Natura la zona esportiva de l'empresa Duet, però un cop més l'alcaldessa i el Peiró no han acceptat replantejar-s'ho.

Però si hi ha un tema que m'agradaria destacar especialment de l'actualitat del grup municipal d'ICV-EUiA a Rubí aquest últim mes és el de LES FORMES. I és que al Ple Municipal de novembre vam haver d'escoltar de nou com l'alcaldessa i el primer tinent d'alcalde ens acusaven de mentir i ens ofenien amb diverses sortides de to i faltes de respecte. I el més greu de tot és que no només va ser a nosaltres, sinó també als ciutadans que al final del Ple van fer ús del seu torn de preguntes a l'alcaldessa per criticar l'actitud de l'equip de govern en el tema de la zona esportiva al Parc de la Pau i la Natura. Després d'aquest fet, ens hem plantat, i el nostre grup municipal ha dit PROU. Prou d'aquestes formes que ens perjudiquen a tots , que fan impossible el diàleg i la discussió política i que allunyen cada cop més la ciutadania dels seus representants polítics. Aquest cop ho hem dit com a advertència, però en pròximes ocasions (que esperem que no arribin) serem més contundents. I així ho hem fet saber a la resta de grups municipals del consistori de Rubí. Perquè n'estem convençuts: les formes també són importants.