Nova etapa per a Iniciativa

Permeteu-me que li dediqui aquest article a la persona que m’ha precedit com a portaveu d’Iniciativa-Verds a l’ajuntament: la Núria Buenaventura. No és per simple educació sinó per plena convicció que crec que aquest primer article que em toca fer com a portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA a la revista La Ciutat li haig de dedicar a ella.

Primer de tot, gràcies Núria. Personalment, per haver-me animat, ara fa poc més de 4 anys, a canalitzar a través d’Iniciativa les meves ganes de fer coses per Rubí. Gràcies per l’exemple que m’has donat durant tot aquest temps i per tot el què m’has ensenyat, en la política i com a persona (i aprofito per agrair-te, per endavant, el què espero que em segueixis ensenyant...). En nom de la organització, gràcies per tot el què has fet per Iniciativa i per Rubí. Gràcies pels sacrificis (tot i que estic segura que no t’agradarà que utilitzi aquesta paraula). T’ha tocat viure moments especialment difícils, i sempre has donat la cara pel partit amb el cap ben alt, amb tota la dignitat i sense perdre la compostura. Però sobretot, gràcies per ser tan valenta i tan honesta. Ho has demostrat en molts moments i aquest no podia ser diferent. Has fet el gest valent i plenament ètic de retirar-te a un segon pla, de deixar pas a cares noves, a nous aires, perquè encapçalin la nova etapa que s’obre a Iniciativa-Verds a Rubí i també, com no, al grup municipal que compartim amb Esquerra Unida i Alternativa.

Suposo que ets conscient que ens deixes un gran repte per davant: els rubinencs i rubinenques ens han mantingut com la segona força de l’ajuntament. I tenim uns objectius i un programa a defensar, que prometen 4 anys intensos i interessants. Hi posarem tota la feina i la il.lusió que sigui possible. Però sobretot, ens deixes d’herència un repte essencial, que és seguir recuperant la confiança de la gent, en el dia a dia, en els petits i grans gestos, i seguir demostrant que en política, i a Rubí, també hi ha una manera diferent de fer les coses.


Marta Ribas, portaveu d’ICV-EUiA

11 comentarios:

LALO PLATA ha dit...

Moltes Felicitats Marta!!

Crec que els últims moviments de la vostra agrupació local son el mes intel·ligent que n'he vist en temps en política. Molta Sort i a la vostra disposició pel que calgui.

LALO PLATA

Anònim ha dit...

M'afegeixo a les felicitacions del Lalo.
Molta força i compteu amb la gent de Cerdanyola pel que calgui!

Carles Rodríguez ha dit...

Estic totalment d'acord amb el comentari del Lalo.
Molta sort a tot el grup municipal, segur que ho fareu de P.M.

ric ha dit...

Segons diuen els que en saben, de tot aixó de la política, els millors comentaris, els més afalagadors discursos són els que s'enregistren en motiu de records postums, succesions o relleus de variades característiques. Consells d'administració, òrgans de direcció privats i publics, també de la política. Són per tant responsabilitats que impliquen intrinsecament al final un bon comiat. S'hagi fet bé o malament.
No és el cas, la Núria és una persona inteligent i excel·lent. Malgrat jo pensi ara mateix que ha de descansar i recuperar-se.
Però tampoc era la meva intenció ni la teva, fer un escrit sobre la capacitat de les persones.
Ah i felicitats pel bloc, que desitjo acompanyi al meu que fa més d'un any que publico. Ja en parlarem de tot plegat. Se m'ha ocorregut una cosa.. ara t'envio un mail..

Jesús Hernández ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jesús Hernández ha dit...

Marta molta sort en la nova etapa!

Espero que els quatre components del grup municipal d'ICV-EUiA aprofiteu la vostra joventut, energies i, per descomptat, preparació, per donar aire nou i fresc a la política Rubinenca. Com diu el Roger, compteu amb al gent de Cerdanyola pel que faci falta!

Paco Morales ha dit...

Hola Marta, felicitats per l'article i pel blog. M'ha agradat molt la nota de premsa a El Punt sobre la valoració que feu del pacte de govern a Rubí. És contundent i es basa en coses concretes, alguna influència tindrà que siguis periodista. Molta feina, molta sort i fins aviat.
Paco Morales.

Marta Ribas Frías ha dit...

companys,

gràcies a tots pels comentaris i pels ànims. A veure si em poso les piles amb el blog i l'actualitzo més sovint...

Unknown ha dit...

Molta sort en la nova etapa, segur que us anirà be, hi veig molta il.lusió i respecte pel que us han deixat ttoa la gent que ha treballat des de l'honestetat durants tants i tants anys. Molta sort !!

Per cert, no he vist l'article de El Punt, me'l pots passar ?

José Monge Doñate ha dit...

Hola Marta i moltes felicitats en primer lloc. Desprès, des de la distància que em separa de tots vosaltres et demanaria un favor, que facis arribar a Núria també la enhorabona i les felicitats que abans t'adreçaba a tu. Bé, portaveu d'IC-V, en l'oposició i visquent de primera mà les males arts de fer política dels "amics" socialistes. Molta sort Marta en la teva nova etapa, molta sort a la gent d'IC-V Rubí i molta sort a Rubí, perque encara porto molt dins del meu cor a la ciutat que tant i tant em va donar. Si em permès, un petó així de gran. Adeu Marta i amics.

Ivan Moreno Vargas ha dit...

Hola Marta, en primer lloc, et felicito per ser la nova portaveu del teu grup, i et felicito per l'article que li dediques a la Nuria, que com bé dius ha estat valenta. Tot i la distància a l'hora de veure molts temes, et desitjo el millor en la nova etapa, salut!!!