Aquest migdia he assistit al Ple de la moció de censura que PSC i CiU de Cerdanyola han presentat contra el fins ara alcalde, Toni Morral, i contra el seu equip de govern d'ICV-EUiA. Com bé ha dit el Toni en el seu discurs, ha estat una moció "a la contra". Una moció CONTRA la bona feina feta per l'equip d'Iniciativa i Esquerra Unida des del 2003, CONTRA el gir donat a la ciutat de Cerdanyola en aquests 6 anys i mig, CONTRA la bona gestió feta i CONTRA els projectes de present i de futur engegats. En resum, una moció CONTRA els colors roig, verd i violeta que s'havien donat a les polítiques socials, culturals, educatives, laborals i ecològiques a Cerdanyola els darrers anys, i que l'han situat com a ciutat de referència no només a la comarca del Vallès Occidental sinó a tota l'Àrea Metropolitana i a tot Catalunya (per no dir més enllà).
I per aconseguir, què? Doncs més enllà d'un càstig immerescut a l'alcalde i al seu equip, el què s'aconsegueix és un gir polític que dubto que la ciutadania de Cerdanyola demandi. I un gir polític que, pel to i el contingut del discurs d'avui de la nova alcaldessa (del PSC) i de la seva sòcia de govern (de CiU), fa preveure que a Cerdanyola tornarà la "grisor".
I suma y sigue... una nova alcaldia "gris" del PSC per afegir a la llista de les moltes que ja patim al Vallès.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Ànims, heu fet la feina ben feta, preneu aquest temps de repòs i per carregar piles, segur que a les properes eleccions que no queda massa tornarà a guanyar el sentit comú. Els socialitstes però ja faran tot el possible per conquerir novament l'alcaldia a Cerdanyola, però no pel bé de la ciutat si no per l'afany de poder del seu partit.