Qui de Rubí no treballa? tothom qui treballa està sotmès a legislacions europees que condicionen molt les seves condicions de feina (voleu treballar 65hores setmanals?) o fins i tot condiciona si tindrà feina o no (deslocalitzacions...)


Aquells que no treballeu: potser estudieu? Doncs sabeu clarament que també us condicionen les normatives, directives i planificacions europees en l'educació reglada (darrerament ho hem vist tots clar amb el Pla Bolonya)

Si no treballeu ni estudieu: segur que us condiciona molt la vida gaudir d'un Estat del Benestar amb prestacions socials públiques i pensions garantides, o no tenir-ho.

Si sou dels més de 6 mil rubinencs i rubinenques que s'han quedat a l'atur: oi que no voleu que a partir d'ara un mercat laboral desregulat ( o més ben dit, regulat només pels grans empresaris) us obligui a reincorporar-vos en feines més precàries, amb acomiadaments lliures o amb condicions laborals que us faran recular 20 o 30 anys respecte el què ja s'havia aconseguit?

I si sou pares o mares... no voldríeu equiparar-vos a la resta d'Europa també en la durada les baixes de maternitat i paternitat i en les garanties laborals per a les mares lactants, per exemple?

Doncs tot això, i molt més, és el què ens juguem en aquestes eleccions europees.

Si has arribat fins aquí, encara penses que aquestes eleccions europees no van amb tú? i sobretot, encara penses que és igual a qui votis, i que "tots som iguals"?

Pensa-hi

1 comentarios:

Unknown ha dit...

coses concretes, si senyora, la utilitat de la política